2013-05-11 - 10 nya poäng i Baseline Tour

Genom att vinna Säröspelen FS12 tog Caijsa 10 nya poäng i Baseline Tour, vilket är Göteborgs egna turneringstour som till slut korar Göteborgs bästa tennisjuniorer. Det var bara träningskompisen Evelina Carlsson som lyckades ta game mot Caijsa i hela turneringen. Caijsa vann mot Evelina Carlsson med 6-1, 6-0, men spelet var jämnare än siffrorna och Caijsa fick rädda gamebollar mot sig ett antal gånger. Ebba åkte tyvärr ut mot Lova Asp från Partille som vann i kvartsfinalen med 6-2, 6-1. Ebba prioriterade fotbollen denna vecka och kom direkt från 2 fotbollsmatcher till kvartsfinalen. Trött, sliten och med en skadad axel som innebar underarmsserve hela matchen, så var det ändå imponerande att hon ville ställa upp och spela mot SM-medaljören Lova Asp. Nu väntar kval till SEB-Next Generation nästa vecka för Ebba och Caijsa. Lottningen som är gjord av Nils Idström på Tennis Göteborg blir en utmaning för tjejerna, men de har vant sig vid att inte få något gratis och kommer att kämpa till sista droppen.
Caijsa vinnare FS12 Säröspelen 2013


Webdesign av Websoluto.se