2013-05-04 - Topplaceringar i Näsetloppet

Lördagen den 4 maj var det dags för det årliga Näsetloppet. Start och mål vid Åkeredsvallen. Först ut var alla ungdomar som sprang 2,5 km terränglöpning. Caijsa deltog i klassen F13 och Ebba i klassen F11. Båda syskonen tog ut sig fullständigt och sprang in som 2:a i sina respektive klasser. Caijsa sprang på 09.19 och Ebba på 09.21, vilket är fina tider med tanke på att de gjort beep-testen i torsdags och Caijsa spelade tennismatch timmen före start. Det blir svårare och svårare att besegra de juniorer som tränar friidrott, men tjejerna älskar utmaningen och blickar redan fram mot Lilla Göteborgsvarvet om 2 veckor.
Start F13 - Näsetloppet 2013 Caijsa och Ebba 2:a pristagare i F13 och F11 Emma Shasteen, Ebba, Caijsa, Wilma Bandi


Webdesign av Websoluto.se