2013-04-26 - Landskamper i Kiel

Vid 14-tiden på fredagen var spelartruppen på plats i Kiel för att genomföra det första träningspasset och installera sig på pensionatet vid tennisanläggningen. Lördagen genomförs tillsammans med den lokala tennisklubben Suchsdorfer SV i Kiel där hela dagen präglas av matchspel (landskapmer) varvat med gemensam fys där spelarna skall samarbeta och därmed tvingas kommunicera på engelska. Träningslägret innebär inte bara träning i tennis och fys, utan en stor portion träning i att prata på engelska och att tävla mot internationellt motstånd. Caijsa har under förmiddagen spelat två stycken 1-timmars matcher medan Ebba endast spelat en match. Under eftermiddagen fortsätter landskamperna varvat med fys och tanken är att alla skall ha hunnit spela minst 3 matcher. (singel varvat med dubbel). Caijsa och Ebba vann samtliga sina matcher vilket stärker den mentala tryggheten när motståndaren håller internationell standard.


Webdesign av Websoluto.se