2013-04-21 - Juniorlandslagsläger i Båstad

Ett tidigt vårtecken är att de bästa tennisjuniorerna i Sverige samlas i Båstad för ett nationellt träningsläger. Caijsa är en av åtta tjejer födda 2001 och senare som genom bra resultat under 2013 kvalificerat sig till lägret. Övriga tjejer är Jessica Mridha, Sara Salemyr (SALK), Sara Dahlström (Solna), Frida Furst (Trollbäcken), Maria Petrovic (Mälarhöjden), Victoria Carlsten (Fair Play) och Lisa Fagerberg (Alingsås). Lägret är från fredag lunch till tisdag lunch. Tjejerna bor och tränar på Drivans Tennisanläggning och har enligt Caijsa det väldigt trevligt tillsammans. Caijsa delar rum med Frida Furst, Lisa Fagerberg och Maria Petrovic. På förmiddagarna har tjejerna tennisövningar och på eftermiddagarna kör man matchspel.
Vädret har varit toppen vilket har gjort att tjejerna kunnat spela utomhus på grus fredag-söndag. Det tar ett tag innan man kommer in i det långsamma grusspelet som skiljer sig ganska mycket från spelet inomhus. Caijsa har haft det ganska jobbigt på banan till en början, men rapporter säger att hon hittat gruskänslan i slutet av helgen och spelat riktigt bra tennis.
SEB Nationellt läger i Båstad 2013 Flickor 12 Sara Salemyr, Sara Dahlström, Lisa Fagerberg, Victoria Carlsten, Frida Furst, Caijsa Hennemann, Maria Petrovic


Webdesign av Websoluto.se