2013-04-03 - Inne-SM Dag 3 - Ulleviförluster

Tyvärr bjöd onsdagen bara på förluster för våra Ullevitjejer i FS12, förutom Caijsa som lyckades vinna sin match mot Alva Fröjd från Linköping med 6-0, 6-0. Ebba förlorade mot mycket duktiga och för oss okända Nathalie Johansson från Stockholm med 5-7, 0-6. Ebba kämpade tappert hela matchen men fysiskt starka Nathalie var idag helt enkelt för bra. Nu får Ebba försöka reparera alla sina skavanker och försöka vara igång igen lagom till utomhussäsongen. För Caijsa väntar en intensiv torsdag med förhoppningsvis 3 matcher. Caijsa/Vanessa vann trots dåligt engagemang och spel mot Bogestrand/Karlander i dubbeln med 6-3, 6-4. Imorgon väntar kvartsfinal mot favoriterna Furst/Carlsten, som i sin förra turnering sopade banan med dubbelpar från hela Europa. I singel väntar Annie Heinonen från Växjö som i sina bästa stunder kan vinna mot alla i Sverige. Det blir Caijsas första riktigt svåra match i SM.


Webdesign av Websoluto.se