Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2013-03-10 - Caijsa vann över lillasyster i finalen

Caijsa vann Handelsbanken Open i Örebro genom att besegra lillasyster Ebba med 6-3, 6-3 i en välspelad och offensiv final. Caijsa tappade endast 4 game på sina 7 matcher (matcherna startade på 2-2), och Ebba lyckades vinna 2 av dessa. Bägge systrarna fick slagen de tränat på de senaste veckorna att fungera även i matchsituationer vilket är mycket glädjande. Även om inte motståndet i turneringen var på absolut högsta nivå, är det viktigt att kunna föra matcherna och spela ut motståndarna med ett offensivt och säkert spel.
Caijsa och Ebba i Final, FS12 Örebro Caijsa och Ebba 1:a och 2:a i Örebro


Webdesign av Websoluto.se