Dagens matcher

2019-03-20 kl 14:30 - W15 Antalya (Outdoors, Clay) (WD)
Caijsa Hennemann & Melis Yasar vs Anna Ukolova & Eliessa Vanlangendonck (RU)

6-3, 3-6, 8-10

>> Se LiveScore

2013-01-27 - NJT - Ebba tog sig till semifinal i Linköping och till kvartsfinal i Borås!

NJT (Nike Junior Tour): Junior Masters omfattar ett antal juniortävlingar i åldern 12 och 14. I dessa tävlingar, A- och B-tävlingar, samlas poäng beroende på resultat. De 8 spelare i varje klass som samlat flest poäng spelar som avslutning ett Masters. Både Borås Tennisvecka och Linköpings Knatte Cup ingår i NJT, och Ebba tog tillfället att spela riktigt bra tennis. Pga en miss i planeringen från svenska tennisförbundet krockade dessa båda NJT tävlingar och Ebba tvingades lämna WO till kvartsfinalen i Borås till förmån för semifinalen i Linköping som spelades samtidigt. Ebba lycklig tredjepristagare, ett år ung i klassen.
Ebba 3:a i Linköping Nike Junior Tour


Webdesign av Websoluto.se