Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2013-01-14 - Omöjligt i Vänersborg

Vad är det som gör det omöjligt att spela bra i Vänersborg? Är det så enkelt att filtunderlaget gör både Ebba och Caijsa så dåliga. Idag åkte även Caijsa ut i sin första match i ETA-turneringen i Vänersborg. Darja Semenistaja från Lettland vann med 3-6, 6-4, 6-4 mot en blek Caijsa. Caijsa hade redan före matchen bestämt sig för att inte spela dubbel eller deltaga i tröstturneringen vid förlust, då hon känner att både kraften och tekniken inte finns där. Nu blir det vila några dagar och sedan en lugn uppladdning inför inne-EM i Rumänien.


Webdesign av Websoluto.se