2013-01-12 - Syskonfinal i Partille

För första gången någonsin möttes Ebba och Caijsa i en final. Detta skedde i FS12-finalen i Partille Energi Cup som ingår i Baseline Tour. Vägen till final har varit tuff för Caijsa och Ebba. Inte resultatmässigt utan att bränsletanken varit helt tom efter urladdningarna i SALK-Open. Egentligen skulle de vilat denna vecka, men Ebba och Caijsa ville verkligen spela i Partille. Det som var glädjande var att systrarna bjöd på bländande tennis i finalen. Caijsa vann med 6-2, 6-1 men fick verkligen kämpa för varje boll, eftersom Ebba gjorde en av sina bästa matcher. Kan Ebba prestera så bra mot Sveriges bästa 12-åring, så finns det hopp att hon kan skaka motståndaren i morgondagens ETA-kval i Vänersborg.
Caijsa och Ebba i Finals FS12 Partille Caijsa och Ebba i Final FS12 i Partille


Webdesign av Websoluto.se