2013-01-07 - Caijsa uttagen till svenska flicklandslaget

På söndagkvällen ringde flicklandslagets coach Fredrik Hörnell och berättade att Caijsa är uttagen att representera Sverige i kvalet till inomhus EM för flickor -12 år. Sverige deltar i kvalgrupp C som spelas i Onesti, Rumänien 25-27/1. Övriga lag i gruppen är Vitryssland, Bulgarien, Lettland, Moldavien, Rumänien och Ukraina. Förutom Caijsa Hennemann Ullevi TK är även Frida Furst Trollbäcken och Jessica Mridha SALK uttagna. Endast vinnaren i gruppen går vidare till finalrundan som spelas i Sheffield, GBR 8-10/2. Jätteroligt för Caijsa, Ullevi TK och Tennis Göteborg som samtliga får ett kvitto på att hårt arbete lönar sig. Nu får dock Caijsa göra om sin turneringsplanering för januari månad, och istället se till att hon kommer fullt förberedd till sitt första landslagsuppdrag.
Flicklandslaget EM-kval 2013 i Rumänien


Webdesign av Websoluto.se