2013-01-04 - Caijsa i semi- och kvartsfinal

Utan att spela på topp så är Caijsa fortfarande kvar i singel- och dubbelturneringen. Efter vinsten mot skadedrabbade Ebba i singel väntade Stockholmsparet Mridha/Teterina i dubbel. Det blev en jämn match med mycket känslor på läktaren. Hemmapubliken gjorde allt för att få Caijsa och Vanessa ur rytmen. Ett tag såg det tyvärr ut som det skulle lyckas. Vanessa och Caijsa har som tur är en otrolig förmåga att fokusera på rätt saker när det gäller. Därför lyckades de vända underläge i bägge seten och vinna matchen med 7-5, 7-5, och har därför säkrat en medalj i världens största juniorturnering. Imorgon lördag spelar Caijsa kvartsfinal i singel mot den mycket duktiga norskan Sarina Reinertsen. Caijsa har 0-2 i matcher mot Sarina men det känns som om det ändå finns chans att vinna matchen. I semifinalen i dubbel väntar Bostand/Jonsson från Skåne. Ett disciplinerat och svårslaget dubbelpar som spelar enkel och smart tennis. Tjejerna tror ändå att de skall kunna spela till sig en finalplats om de spelar på en normal nivå.
Caijsa & Vanessa Widell-Ersöz i SALK hallen


Webdesign av Websoluto.se