2013-01-03 - Hennemann först till kvartsfinal

Caijsa och Ebba vann var sin rysarmatch i FS12 på torsdag förmiddag. Detta innebär att syskonen möts på fredagen i 16-dels final, och oavsett vem som vinner har vi en Hennemann i kvartsfinal. Caijsa mötte Alice Ala-Kojola från Norrtälje som gick på knock direkt. Efter 10 min hade Kojola 3-0 och flera gamebollar till 4-0. Caijsa såg uppgiven ut och fick inget att stämma. Det blev genast mycket publik vid banan för det doftade sensation. Caijsa lyckades bara höja sig några procent, men som tur var spelade motståndaren mycket sämre och Caijsa vände till 6-4, 6-3. Ebba mötte hårt slående Alicia Wahlberg från Järfälla tennis. Alicia pressade Ebba i bägge seten som var hur jämna som helst. Det var dock Ebba som igen vann de sista avgörande bollarna, som till slut gjorde att siffrorna blev 6-4, 6-4 till Ebba. Nu blir det ett par timmar återhämtning innan dagen avslutas med dubblar för Ebba och Caijsa.


Webdesign av Websoluto.se