2013-01-02 - Bra start i SALK

Efter 2 speldagar i SALK är både Caijsa och Ebba obesegrade. Ebba har redan 3 imponerande vinster varav två i singel och en i dubbel. I dubbel besegrade Ebba och Evelina på onsdagskvällen förhandsfavoriterna Salemyr/Leth i en rysarmatch på två timmar. Ebba och Evelina blev upphämtade i bägge seten efter att ha haft 4-1 och 4-0. Imponerande att ändå komma tillbaka och vinna med 6-4, 6-4.
I singeln slog Ebba i första omgången ut hemmahoppet Svetlana Teterina med 6-1, 6-3 efter kanonspel. I andra omgången vann Ebba över svårspelade Emelia Schmidt Roslund från Malmö Bellevue med 6-1, 6-2. Ebba såg lite nervös ut på centrecourten men kunde till slut vinna inför den stora publiken i SALK-hallen. Caijsa har endast spelat en singelmatch och vann den över Fanny Norin Trollbäcken med 6-0, 6-0 efter stabilt spel. Imorgon har tjejerna var sin svår singelmatch 1/32 - final och dubbelmatch 1/16 - final.


Webdesign av Websoluto.se