2012-12-31 - Kick Off i SALK

Årets första tävling 2013 är som vanligt SALK Open i Alvik/Stockholm. SALK är världens äldsta och största juniortävling i tennis. Tillsammans med SEB Next Generation (Kalle Anka Cup) är det tävlingen alla tennisjuniorer drömmer om att få vinna. Ebba och Caijsa åker upp på nyårsafton och båda deltar i FS12 och FD12. Oavsett resultat stannar hela familjen i Stockholm veckan ut. Caijsa är 1:a seedad i turneringen vilket är ett fantastiskt gott betyg med det startfält som är på plats. Caijsa behöver dock spela på sin absoluta toppförmåga för att kunna kriga om medaljerna. Ebba som är ett år ung i klassen slår helt i underläge. Även om Caijsa fått en tuff lottning så har Ebba fått den tuffaste. Målsättningen är att båda tjejerna skall prestera på topp mentalt, och sedan våga spela sitt spel oavsett motståndare. I år är det sista året båda får spela dubbeltävlingen i SALK. Caijsa spelar med Vanessa Widell-Ersöz och Ebba med Evelina Carlsson. Dubbeltävlingen är helt öppen och kan gå hur som helst. Det känns i luften att dubbeln kan bli rolig...


Webdesign av Websoluto.se