2012-12-30 - Guld Guld Guld

Ebba och Caijsa visade att de har toppat formen till SALK genom att vinna klasserna FS11, FS13 och FS15 i Mölndals Tennis Open. Ebba spelade non stop under söndagen, men lyckades ändå vinna 2 klasser. Hon avslutade finalen i FS11 utan att tappa ett enda game. Strax före hade hon vunnit FS13 med 6-1 6-1 trots att hon är 3 år ung. Caijsa ställde upp i FS15 då de allra bästa spelarna befinner sig i Stockholm och spelar SALK. Det är ändå imponerande att lyckas spela ut två 15-åriga tjejer med ett offensivt och varierande spel, och endast tappa totalt 5 game när man är 4 år ung i klassen, Det som var allra roligast var att både Caijsa och Ebba visade upp ett fantastiskt fint kroppsspråk och var mentalt överlägsna i finalmatcherna. Nu blir det en välförtjänt sovmorgon på nyårsafton innan vi packar bilen och åker mot SALK.
Caijsa och Ebba vann tre klasser i Mölndals Tennis Open Ebba vinnare i FS13 Caijsa vinnare FS15 Ebba vinnare FS11


Webdesign av Websoluto.se