2012-11-29 - Camilla och Caijsa i Kvartsfinal

På torsdagskvällen arrangerade Ullevi TK sin årliga generationsdubbel för sina medlemmar. 18 par fanns på plats när de 6 poolerna med 3 lag i varje startade kl. 17.15. Camilla i par med Caijsa lyckades komma 2:a i sin pool och gick därför vidare till a-slutspel. Peter i par med Ebba fick tyvärr kasta in handduken inför slutspelet pga skada på den äldre. När sedan slutspelet drog igång blev det en dramatisk 16-dels final för Camilla och Caijsa. Ställningen 2-2 efter full tid gjorde att matchen fick avgöras i ett mini tiebreak först till 4 poäng. Hennemanns hade där ordning på nerverna och kunde vinna med 4-1. I kvartsfinalen blev det tyvärr förlust mot Carl och Mattias Gulleberg som sedan blev 3:a i turneringen. Andra får avgöra om det var Camilla och Caijsas tennisspel eller lottningen gjord av Theodor Ström, som gjorde att det trots allt till slut blev en 5:e plats.


Webdesign av Websoluto.se