2012-11-17 - Förlust igen i Vänersmashen

2011 åkte Caijsa ut i första omgången i Vänersmashen. Inte heller 2012 lyckades Caijsa vinna någon spelmatch i turneringen, utan förlorade mot Vänersborgsspelaren Emma Rosén med 2-6, 1-6. Caijsa gick enkelt fram till 2-0 men sedan var bränsletanken helt tom, samtidigt som motståndaren inte bjöd på någonting. Det snabba filtunderlaget gjorde att det gick för snabbt för Caijsa som tränade på sin nya forehandteknik. Caijsa blev kort i banan och straffad gång på gång. Caijsa spelade riktigt dåligt men samtidigt till hennes försvar är hon i en mycket hård träningsperiod. Imponerande att hon vågar träna på sin nya teknik även i tuffa matchsituationer. Hon kommer att vara långt nere i gruvan några veckor till, men sedan kommer hon ta sig sakta uppåt och förhoppningsvis ser hon dagsljuset igen strax efter nyår.


Webdesign av Websoluto.se