2012-11-04 - Guld och Silver på GLTK

Caijsa och Ebba spelade lysande tennis i Halloween Cup. Ebba kom på andra plats i FS10 efter en nästan två timmar rysarmatch mot klubbkompisen Vanessa Widell-Ersöz. För första gången vann Ebba ett set mot Sveriges bästa 10-åring och pressade henne även under resten av matchen. Vanessa vann matchen med 7-6, 5-7, 10-7.
När Caijsa gick fram på nät och slog in matchbollen på volley i FS12 finalen, var detta Caijsas 10:e match i turneringen på 3 dagar. I 12 års klassen vann hon alla 7 matcher utan setförlust och hade gameskillnaden 84-8. Man ser att den hårda och målinriktade uppbyggnadsträningen redan börjar ge resultat. Nu återstår det 5 veckor av den hårda träningen, innan tjejerna skall lätta på träningen och försöka komma till en formtopp runt årsskiftet.

Ebba 2_a i Halloween Cup GLTK Caijsa vinnare FS12 Halloween Cup


Webdesign av Websoluto.se