2012-11-02 - Bra inledning på Halloween

Halloween har börjat bra för våra spelare. Caijsa vann FS12 i GLTK höstturnering utan setförlust, och slog Paulina Engbäck från Partille i finalen med 6-1 6-3. I Halloween Cup, tillsammans med Pappa Peter vann hon första matchen i generationsdubbeln med 6-2 6-3, trots att Peter uppträdde stelt, nervöst och spelade under sin förmåga. En som dock spelar bättre än någonsin är Ebba. I Höstturneringen FS12 var hon ytterst nära att komma 3:a. Hon föll i avgörande set mot 2 år äldre Frida Soko från Åkered. Räknar man endast game blev det 12-12. I Halloween Cup FS10 har hon börjat bra genom att vinna de 2 första matcherna i poolen på ett imponerande sätt. Framför allt är serven fantastiskt bra och har plötsligt blivit ett vapen. Sent på fredagskvällen vann även Ebba tillsammans med sin partner Erik Ravegård i mixeddubbel sensationellt mot Simon Fahlström och Emmie Lindholm från Kungsbacka med 6-2 7-5. Första matchen förlorade de tyvärr mot ett vuxet par från Åkarp. Både Ebba och Erik spelade bländande tennis i bägge matcherna och fick mycket applåder från en stor publik. Nu hinner spelarna bara sova några timmar innan väckarklockan ringer igen i denna dygnet runt turnering. 05.30 är det dags för Ebba att stiga upp för sin sista poolmatch i FS10 som börjar 07.00

Halloween Cup - Generationsdubbel Halloween Cup - Mixeddubbel


Webdesign av Websoluto.se