2012-10-29 - Rysarmatcher på Halloween

2 - 4 november spelas traditionella Halloween Cup på GLTK. Spelare i alla åldrar kommer från hela landet för att på ett lättsammare sätt spela tennis mot varandra, samtidigt som man firar Halloween tillsammans i denna dygnet-runt-turnering. Caijsa och Ebba ställer upp i två olika klasser. Caijsa spelar singel i FS12 och Generationsdubbel tillsammans med pappa Peter. Peter gör sina första tävlingsmatcher sedan 1980, då han förlorade finalen i KM 12-år på GLTK. Ebba spelar singel i FS10 och Mixeddubbel tillsammans med ett år äldre Erik Ravegård från Påvelunds TK. Tuffast kommer det att bli för Ebba och Erik som stöter på motståndare som är dubbelt så gamla. Erik är dock en rutinerad spelare som förra året tillsammans med Caijsa kom 2.a i RM/Mixeddubbel -12 år.

Peter Hennemann Erik Ravegård Erik Ravegård


Webdesign av Websoluto.se