2012-10-28 - GLTK Höstturnering - Caijsa & Vanessa vann Flickdubbel 12

I helgen har GLTK's höstturnering startat med klasserna FS10 och FD12. Ebba fick en tuff lottning i FS10 där hon redan i gruppspelet fick möta duktiga klubbkompisen Vanessa Widell-Ersöz och Emma Shasteen från Lerum. Ebba gjorde en bra match och vann över Emma, men hade inget att sätta emot Vanessa som till slut vann hela klassen. Bättre gick det i flickdubbeln där Ebba tillsammans med Evelina Carlsson pressade Caijsa och Vanessa till siffrorna 5-7, 3-6. Caijsa och Vanessa var starkare och vann senare även finalen mot Olivia Alfredsson och Frida Soko. Dessa båda känns igen som både klubbkamrater i Ullevi TK men även som lagkamrater i Näsets SK F-00. Efter en mycket jämn match blev segersiffrorna 3-6, 6-2, 10-8.

Caijsa och Vanessa vann GLTK Höstturnering FD12 Final GLTK Höstturnering FD12


Webdesign av Websoluto.se