Dagens matcher

2019-01-22 kl 06:00 - Australian Open Junior Championships (Outdoors, Hard) (GD)
Caijsa Hennemann & Valentina Ryser vs Sada Nahimana & Moyuka Uchijima (BI)

0-6, 4-6

>> Se LiveScore

2012-10-21 - CUPVINST PÅ ÖISGÅRDEN

Näsets SK F02 vann Öis-Cupen på Öis-gården genom att vinna finalen mot Backatorp IF med 4-0. Näsets SK spelade 5 gruppspelsmatcher och gick obesegrade i gruppen genom att vinna 4 matcher och spela 1 oavgjord. Finalmotståndaren Backatorp var det enda laget som tog poäng mot våra duktiga tjejer. I semifinalen krossade Näsets SK Mölnlycke IF med 5-0. Totalt gjorde Näsets SK 19 mål och släppte bara in 2 mål i hela turneringen. På 3:e plats i turneringen kom Näsets SK lag 2. Ebba gjorde som vanligt ett mycket bra arbete både offensivt och defensivt, och var den som fick avsluta målskyttet i finalen med att från långt håll skjuta 4-0.
Näsets SK F02 vann Wilhelm Fribergs Minnescup Prisutdelning - vinnare Wilhelm Fribergs Minnescup F02 vinnare av Wilhelm Fribergs Minnescup 2012


Webdesign av Websoluto.se