2012-09-23 - Segrar i Pelaro Open

I helgen spelades Pelaro Billeasing Open FS10, FS12 och FD12 i Alingsås TK. Ebba slutade 3:a i både FS10 och FD12 tillsammans med Evelina Carlsson. Tyvärr fick Ebba inte spelet att fungera med de mjukare maxibollarna som spelas i alla tävlingsklasser t o m 10 år. Klubbkompisen Vanessa Ersöz vann klassen genom att vinna mot Ebbas semifinalmotståndare Emma Shasteen från Lerum.
Det gick lite bättre för Caijsa som vann både FS12 och FD12 tillsammans med Vanessa Ersöz. I FS12-finalen mötte Caijsa klubbkompisen Sara Edebo som hon besegrade med 6-2 6-3. Matchen var mycket jämn och hårtslående Sara pressade Caijsa hela matchen och har verkligen utvecklat sitt tennisspel senaste halvåret. Efter singelfinalen vann Caijsa även dubbelfinalen efter det att paret Woldu/Belitsky givit upp vid ställningen 4-3. Caijsa är även anmäld till FS14 i Alingsås, men det är mycket möjligt att Caijsa väljer att avstå klassen om hon känner sig sliten efter all hård träning och flitigt matchspelande.

Se Caijsas segerintervju på nedan länk:

http://www.youtube.com/watch?v=40yd4A12ibQ&feature=plcp

Segerintervju Pelaro Open FS12 Caijsa vinnare Pelaro Open FS12 Caijsa och Vanessa vinnare Pelaro Open FD12


Webdesign av Websoluto.se