Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2012-09-14 - Caijsa och Vanessa tog set mot Syd

3-6, 6-3, 6-10 blev resultatet i en av dubbelmatcherna för Caijsa och Vanessa mot Albiona Dobraj och Isabelle Källmén. Team Göteborg förlorade samtliga 5 matcher mot Team Syd i Investor Cup, och det var bara Caijsa och Vanessa som tog set av storfavoriterna. Nu väntar Team Norr på lördag och Team Stockholm 2 på söndag. Caijsa spelade förutom dubbelmatchen även en singelmatch mot landslagsspelaren Alexandra Viktorovitch. Alexandra vann med 6-1, 6-3 mot en mycket trött Caijsa som tvingades spela matchen endast 10 minuter efter dubbelmatchen.


Webdesign av Websoluto.se