2012-08-26 - 3 medaljer i RM

Ebba och Caijsa lyckades spela ihop 3 medaljer i Regionsmästerskapen i tennis. Bäst gick det för Caijsa som i par med Vanessa Widell-Ersöz vann flickdubbel 12, genom att vinna en mycket spännande finalmatch med 5-7, 6-3, 10-6 mot klubbkompisarna Marzelius/Dahl. Ett par timmar före dubbelfinalen hade Caijsa förlorat singelfinalen i 12-års klassen mot Lisa Marzelius med 4-6 3-6. Ebba i par med Evelina Carlsson åkte ut i semifinal i dubbeln mot Marzelius/Dahl med 3-6, 1-6 och slutade därmed 3:a.
RM var sista grusturneringen för säsongen. Nu flyttar tennisen inomhus, och det väntar en hård och tuff träningsperiod med sikte på att komma väl förberedd inför 2013. Höstens tävlingar kommer att användas till att försöka få ny inövad teknik att även fungera under match. Detta kan komma att innebära att det blir en del jobbiga matchresultat för Caijsa och Ebba under hösten. För att utvecklas ytterligare måste man ibland acceptera sämre resultat, för att sedan komma tillbaka och då förhoppningsvis vara ännu bättre.
Ebba 3.a i RM FS12 Caijsa 2.a i RM FS12 Caijsa & Vanessa vann FD12 i RM


Webdesign av Websoluto.se