Dagens matcher

2018-11-14 kl 20:30 - Copa Mundial Campeche FMT (Mexico) Grade 1 (Outdoors, Hard) (GD)
Caijsa Hennemann & Daniella Dimitrova vs Lizette Reding & Sara Alejandra Seivane Torres (MX)

Rain. Postponed 15.11.2018

2018-11-14 kl 17:30 - Copa Mundial Campeche FMT (Mexico) Grade 1 (Outdoors, Hard) (GS)
Caijsa Hennemann vs Daniella Benabraham (US)

Rain. Postponed 15.11.2018

>> Se LiveScore

2012-08-16 - Caijsa pressade 12-årig landslagsspelare

Caijsa stötte på 12-åriga landslagsspelaren Alexandra Viktorovitch i 4:e omgången av junior-SM. Tyvärr blev det förlust med 6-7 (3-7), 3-6 efter en riktigt bra tennismatch. Caijsa hade både 5-4 och 6-5 i första set men kunde tyvärr inte förvalta detta till setvinst. Caijsa visade att hon närmat sig toppen i 12-års klassen, men tyvärr räcker det inte för att knipa en plats i höstens mastersslutspel.  För Ebba är det slutspelat både i singel och dubbel. Först åkte Ebba ut mot 2 år äldre Albiona Dobraj från Västervik i singel, och sedan i par med Evelina Carlsson mot Holmbom/Aldrin från Piteå i dubbeln. Ebba har både på matcherna och träningarna i Båstad visat att hon är på gång inför höstterminen som snart börjar. Hon har jobbat hårt i sommaren med ett tyngre tennisracket, och nu verkar det som om tekniken äntligen sitter igen. Caijsa i par med Vanessa Widell/Ersöz är kvar i dubbelturneringen och spelar närmast mot seedade paret Ferding/Evers. Det skall mycket till om Caijsa och Vanessa skall kunna upprepa SM-bronset från i våras


Webdesign av Websoluto.se