2012-08-05 - Olympic Games - London 2012

Caijsa och Ebba, tillsammans med mamma och pappa, har kommit hem från Olympiska Spelen i London. En weekend med massor av upplevelser som man sent kommer att glömma. Höjdpunkten på resan var dagen på Wimbledon Tennis Club där vi lyckats få biljetter till alla dagens matcher som spelades på Centre Courten. Inte vilka matcher som helst, utan de absolut bästa man kan se:
Federer vs Del Potro 3-6, 7-6, 19-17
S.Williams vs Azarenka 6-1, 6-2
Murray vs Djokovic 7-5, 6-4
Platserna vi satt på i solen var också av världsklass, då vi satt endast 5m från det gröna och finklippta gräset nästan i mitten. På morgonen innan matcherna började bollade alla spelarna in på uppvärmningsbanorna, och då kunde vi gå mellan banorna och följa Sharapovas, S Williams och Del Potros uppvärmning på minsta möjliga avstånd.
Extra roligt att vänner från hela Sverige hört av sig och berättat att vi såg tuffa ut på läktaren, efter att ha sett oss live på TV under matchen Murray vs Djokovic. Vi träffade dessutom Mats Fagerström från sportradion på sverigepuben vid Hyde Park. Vårt intresse av tennis gjorde att han intervjuade oss i radion, vilken sändes söndagen den 5 augusti kl. 12.30 i P4/sportradion.
En spännande händelse på resan var när vi var i Hyde Park och tittade på Triathlon. Vi hejade på Lisa Nordén jättemycket och det var ju så nära att hon tog guld. Samma dag vi åkte hem var vi i centrala London och följde damernas Marathon. Isabella Andersson började bra men tappade tyvärr lite på sista varvet. Efter loppet sprang vi på Lotta Schelin tillsammans med sina föräldrar. Hon verkade jättesnäll och vi fick hennes autograf.
Till sist: Grattis Andy !
Andy Murray kanske inte är den bästa tennisspelaren, men han visade att med rätt inställning och genom att aldrig ge upp i någon boll, så kan man vinna över alla.
OS - London 2012 OS - London 2012
OS - London 2012 OS - London 2012


Webdesign av Websoluto.se