2012-08-01 - Junior-SM i Båstad v 33

12-17 augusti spelas JSM i Båstad för flickor födda 2000 och senare.
Caijsa och Ebba har sina första singelmatcher på söndag förmiddag den 12 augusti och de planeras spelas på Drivans Sportanläggning.
Tjejerna har vilat från tennisen i ett par veckor, men kör igång igen nu på måndag med ett träningsläger i 3 dagar på Ullevi TK. Sedan avslutar vi uppladdningen med egen träning på Sportarenan tor-lör innan avresan till Båstad. Åter igen kommer vi att bo i källarlägenheten hos trevliga Grete Löbäck vid Malen. Det skall bli otroligt skönt att få komma tillbaka till miljön som tidigare i sommar gav oss minnen för livet, och då tänker vi först och främst på Caijsas bägge guld i "Kalle Anka Cup", och även lite på Ebbas första poäng någonsin Nike Junior Tour. Oavsett kommande resultat skall vi bara försöka njuta så mycket som möjligt, och ha det så trevligt som möjligt tillsammans med alla tenniskompisar och tennisföräldrar från hela övriga landet.


Webdesign av Websoluto.se