2012-07-23 - Caijsa kommer närmare efter stormatch i Norrköping

Caijsa och Ebba åkte till Norrköping över helgen för att spela Norrköping Holmen paper cup, som ingår i Nike Junior Tour. Caijsa har fortfarande en liten chans att komma bland de åtta främsta, medan Ebba såg resan som ett bra tillfälle att spela en tuff träningsmatch. Caijsa åkte tyvärr ut i kvartsfinal mot Kristinehamns Karin Johansson med 3-6, 3-6. Det syntes att Caijsa dagen innan spelat en av sina tuffaste matcher någonsin, när hon slog Sonja Arternieva med 6-3, 6-3 efter att ha tagit ut sig fullständigt både fysiskt men framför allt mentalt. Det är just Sonja Arternieva som är den Caijsa först och främst jagar eftersom det är hon som har den viktiga åttonde placeringen. Hade Caijsa förlorat matchen hade chansen i princip varit över, men nu efter denna härliga vinst mot en tjej som i januari 2012 representerade Sverige i inomhus EM för flickor -12 år, så finns fortfarande chansen även om det kommer att bli mycket svårt. Sista tävlinigen i Touren är Ute-SM i Båstad 9-16 augusti. Det krävs minst en kvartsfinalplats samtidigt som övriga resultat måste gå Caijsas väg.


Webdesign av Websoluto.se