2012-07-19 - Näset skickade ut Gnaget ur Gothia

En snabb lång utspark av Leah som togs ner av Andrea i ett 2 mot 1 läge för Näset. Andrea väggar med Caijsa och får eget skottläge till 1-0. Det var resultatet av första halvlek som Näset dominerade genom sin aggresivitet. Caijsa gör sin bästa halvlek i turneringen. I början av 2:a halvlek spelar Frida upp till Andrea som tillsammans med Caijsa kommer i ett nytt 2 mot 1 läge. Andrea drar till med ett skott direkt och det står 2-0 till Näsets SK. Anfallet efter spelar AIK sig igenom på högerkanten och reducerar till 2-1. Båda lagen har nu målchanser i princip varje anfall. I slutet satsar AIK allt framåt och på en hörna lyckas de få in kvitteringen till 2-2. Domaren dömer bort målet och i anfallet efter gör Näset 3-1. I åttondelsfinal väntar spanska San Gabriel.
Caijsa Hennemann efter vinst i 16-dels final


Webdesign av Websoluto.se