Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2012-07-15 - Gothia Cup

Imorgon startar Gothia Cup. Turneringen är världens största fotbollsturnering för ungdomar med 1600 deltagande lag. Tävlingen inleds med ett gruppspel. Varje lag delas in i grupper om 4-5 lag där alla möter alla i en enkelserie. De två främst placerade lagen i gruppen går vidare till A-slutspel, övriga lag i gruppen går till B-slutspel. Gruppspelet spelas måndag till onsdag i matcher om 2x20 minuter. A-slutspelet startar på onsdagskvällen med 16-dels final, förlängd speltid till 2x25 minuter. B-slutspelet startar först på torsdagen. Näsets SK (F-00) deltar i klassen G12, Grupp 4 tillsammans med Salon Polloiljat från Finland och Bele Barkarby FF samt Dalstorps IF.


Webdesign av Websoluto.se