2012-06-20 - Båstad Corem Open

En av Sveriges största turneringar för ungdomar har kommit halvvägs in i tävlingsveckan.

Ebba åkte ut i 3:e omgången i FS12 och tyvärr i första omgången i FD12 i par tillsammans Evelina Carlsson. De som besegrade Ebba var idel topp 10 spelare i 12-års klassen, så det var inte mycket Ebba kunde göra.

Caijsa är fortfarande kvar i både singel och dubbel. I andra omgången i FS12 mötte hon åter igen sin ett år yngre klubbkompis Vanessa Widell-Ersöz, och åter igen blev det en rysare i 3 set. Båstadpubliken fick till slut se Caijsa vinna avgörande set med 6-4 efter att Vanessa klarat 3 matchbollar. Synd att dessa två duktiga spelare får mötas redan i andra omgången. Glädjande är att de spelar tillsammans i FD12 där de vann första matchen med 6-0 6-0.

Idag (onsdag) blev Caijsa klar för 8-dels final i FS12 efter att ha besegrat Frida Furst från Trollbäcken. Matchen slutade 6-4 6-0 där första set blev helt avgörande.

I nästa omgång möter Caijsa Finlands bästa 11-åring Cecilia Johansén.


Webdesign av Websoluto.se