2012-06-05 - Crazy Days!

Två högpresterande matcher i FS13 av Caijsa på söndagen. Tennisträning på måndag eftermiddag och sedan direkt till fotbollsplanen för match mot Mölnlycke. Vinst med 7-1 och 6 snygga mål av Caijsa. Tisdagen började med tennisträning innan semifinalen i FS13. Direkt efter vinsten hoppade vi in i bilen och kör från Pixbo till Hjuvik. Näsets SK ligger under med 3-0 och det återstår 12 min  av matchen. Caijsa hoppar direkt in i matchen och 12 min senare står det 3-3. Caijsa gör sitt 3:e mål 10 sekunder före slutsignalen. Imorgon är det onsdag och då är det förbundsträningen 8:00-14:.00 på Ullevi TK. Ebba får gå tidigare då hon spelar FS11 i Pixbo kl 13.00. Caijsa spelar final i FS13 kl 16.00. När matchen är slut spelar hon första omgången i FS12. Tur är att fotbollsträningen är inställd på Svenska flaggans dag. Hur orkar tjejerna? Vi vet inte men de tycker det är hur skoj som helst 


Webdesign av Websoluto.se