2012-06-03 - Lyckad helg i Ö-bollen

Näsets SK F-02 tillbringade hela helgen på Öckerö. Många matcher i den fint arrangerade Ö-bollen, blandades med tacobuffé och disco på lördagskvällen. Det var delade meningar om ÖIS P-01 eller Bekkelagets P-01 från Norge var det fräckaste killaget. Oavsett somnade tjejerna till slut slutkörda på luftmadrasserna i Brattebergsskolan. Fotbollsmässigt gick det ganska bra för Näsets SK. Efter tre vinster och en förlust väntade en avgörande match mot Mölnlycke IF om en semifinalplats. Oavgjort hade räckt för våra Näsettjejer, men närmare än ett stoplskott i slutet av matchen kom de tyvärr inte. 0-1 slutade den dramatiska matchen, vilket gjorde att tjejerna fick packa ihop för denna gång. En intensiv helg med många trevligheter ihop har svetsat ihop tjejerna än mer, och det skulle inte förvåna mig om de står som segrare i 2013 års Ö-boll.
Ö-bollen på Öckerö


Webdesign av Websoluto.se