2012-05-24 - Caijsa vann SEB Next Generation Cup Göteborg

Caijsa mötte en taggad Vanessa som stundtals hade lekstuga med Caijsa i första set 4-6. Andra set började likadant och Caijsa såg verkligen inte ut som en vinnare. Vanessa fortsatte med sina fina och hårda grundslag, samtidigt som Caijsa ständigt blev kort i banan och direkt straffad. I mitten av andra set gick ett par domslut Caijsas väg samtidigt som Vanessa började fundera, såg det ut som. Hastigt och lustigt hade plötsligt Caijsa vunnit andra set med 6-2, även om det fortfarande var Vanessa som spelade den bästa tennisen. I tredje avgörande set var det nog fysiken som gjorde att set'et rann iväg och Caijsa vann med 6-1. Vanessa hade haft två mycket jämna matcher i kvart/semi, samtidigt som Caijsa haft två kortare matcher i högsommarvädret. Det är dock imponerande att trots allt kunna vända och vinna en match av denna typ. Vi säger grattis till både Caijsa och Vanessa för en mycket väl genomförd turnering och önskar dem lycka till i Båstad.
Caijsa vann Next Generation Cup - Regionkval Finalister SEB Next Generation Cup - Regionkval Finalister SEB Next Generation Cup Regionkval


Webdesign av Websoluto.se