2012-05-22 - Systrarna Hennemann visade klass i kvartsfinalerna

Ebba mötte Sveriges bästa 10-åring Vanessa Erzöz, som även är klubbkamrat till Ebba och Caijsa. Ebba visste att det skulle bli mycket svårt att ens ta game av Vanessa, men hade ändå bestämt sig för att försöka spela så taktiskt som möjligt. Ebba följde sin spelplan till 100% och var mycket nära att vinna andra set! 5-2 och 40-15 hade Ebba i andra set, innan den duktiga Vanessa lyckades få ordning på spelet igen. Vanessa vände och vann med siffrorna 6-2, 7-5. Efter någon timme efter matchen kände Ebba att hon trots allt hade vunnit, även om det inte var matchen hon vann.
Kvartsfinal SEB Next Generation - Region
Caijsa besegrade sin klubbkompis Evelina Carlsson med 6-0, 6-0. Evelina hängde bra med i de inledande gamen, men sedan var det Caijsas högre bolltempo som gjorde att Caijsa till slut ganska enkelt vann. Imorgon väntar en helt avgörande match för Caijsa som gäller en plats i "Kalle Anka Cups" riksfinal i Båstad. Det kommer att bli varmt, spännande och mycket intressant att följa semifinalerna på Partille Tennisklubb. Caijsa spelar kl 16:00 mot Maja Aleberg-Tellqvist.


Webdesign av Websoluto.se