2012-04-14 - Grattis till SM-brons!

Vi gratulerar Caijsa och Vanessa till bronset i flickdubbel 12 år i junior-SM. Vanessa fyller 10 år i maj och Caijsa har precis fyllt 11 år. Matchen mot Zaar/Karo började bra med ledning 1-0 och 40-15, men sedan blev det tyvärr 1-6, 0-6 trots många jämna game. Motståndarna var alldeles för bra framme vid nät och uppträdde som ett mycket komplett dubbelpar. Kanske hade våra tjejer kunnat ge dem en hårdare kamp om de hade fått vilat mer mellan matcherna. Nu väntar en tuff träningsperiod för Caijsa och Ebba i tennis och fotboll. Förhoppningsvis blir det snart lite varmare så att grussäsongen kan komma igång. Nästa stora tävling blir SEB Next Generation (fd Kalle Anka Cup) som startar i mitten av maj.

Caijsa och Vanessa fick 3.e pris i FD12 - JSM


Webdesign av Websoluto.se