Dagens matcher

2018-11-21 kl 22:00 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GS)
Caijsa Hennemann vs Kailey Evans (US)

2018-11-21 kl 17:00 - Seriespel - Påvelund (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Viktoria Leth vs Linda Åkvist & Aila Behram (SE)

Spel på Ullevi TK

>> Se LiveScore

2012-04-13 - Weltklasse!

Hennemann/Erzöz vs Artemieva/Tilander 4-6, 6-4, 10-7. Årets största skräll i innomhus SM på GLTK har ulleviparet Caijsa och Vanessa gjort genom att ta sig till semifinal. Respektlöst spel mot två landslagstjejer fick hela GLTK, Delsjön och tennissverige att stanna upp några minuter. Trots tidigt underläge i första set med 0-3 peppade tjejerna varandra och vände på matchbilden totalt. Det var spel mot ett "mål" och motståndarna fick bara slå ifrån sig med slag som oftast damp ner med både snö och is på sig. Tjejerna är nu minst 3:a i sitt första SM tillsammans och dessutom 2 respektive 1 år unga, vilket är inget annat än världsklass. Nu väntar semifinal redan någon timme efter den långa kvartsfinalen. Denna gång mot Karo/Zaar. Orkar tjejerna ladda om och hämta nya krafter? Inget verkar omöjligt längre...


Webdesign av Websoluto.se