Dagens matcher

2018-11-21 kl 22:00 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GS)
Caijsa Hennemann vs Kailey Evans (US)

2018-11-21 kl 17:00 - Seriespel - Påvelund (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Viktoria Leth vs Linda Åkvist & Aila Behram (SE)

Spel på Ullevi TK

>> Se LiveScore

2012-04-11 - Caijsa vände och vann!

Onsdagen började tufft för Caijsa med underläge 4-6 mot hårtslående Maria Petrovic från Tumba TK. Inget talade för att Caijsa skulle överleva 2:a omgången, och t.o.m motståndarens anhöriga gick och kikade på nästa motståndare. De glömde dock att Caijsa är en Gaisare som reser sig när andra faller. 6-4, 6-1 blev de kommande 2 set'en, och på det sätt som Caijsa vände matchen imponerade på många i GLTK-hallen. Tyvärr tog matchen mycket kraft och det skulle visa sig vara avgörande i 3.e omgången, som redan spelades några timmar senare. Caijsa förde matchen mot klubbkompisen Lisa Marzelius, men förlorade trots allt med siffrorna 2-6, 2-6. Caijsa får nu rikta in sig på 3.e omgången av dubbeln tillsammans med Vanessa efter solklara 6-0, 6-0 mot systrarna Jonasson från Hisingen.


Webdesign av Websoluto.se