Dagens matcher

2018-11-21 kl 22:00 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GS)
Caijsa Hennemann vs Kailey Evans (US)

2018-11-21 kl 17:00 - Seriespel - Påvelund (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Viktoria Leth vs Linda Åkvist & Aila Behram (SE)

Spel på Ullevi TK

>> Se LiveScore

2012-04-10 - Bra kämpat av Ebba i SM

Ebba spelade inte på topp mot Lisa Fagerberg från Alingsås TK, men gjorde en strålande kämpainsats. Många bollar hade ingen i hela världen hunnit, men Ebba lyckades på något magiskt sätt hinna dem och några till. Tyvärr tog orken slut i 3.e set mot den hårt slående Lisa, som till slut kunde vinna med siffrorna 6-4, 4-6, 2-6. Detta var Ebbas första SM-match någonsin, och hon skall givetvis vara jättenöjd med sin debut. Även om Ebba ännu inte är bäst i världen i sin åldersklass, så kan det vara så att hon ändå är världens snabbaste tennisspelare i sin åldersklass.


Webdesign av Websoluto.se