Dagens matcher

2018-11-21 kl 22:00 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GS)
Caijsa Hennemann vs Kailey Evans (US)

2018-11-21 kl 17:00 - Seriespel - Påvelund (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Viktoria Leth vs Linda Åkvist & Aila Behram (SE)

Spel på Ullevi TK

>> Se LiveScore

2012-02-16 - Sportlovsspelen

Ebba förlorade mot Ella Wallfur i Sportlovsspelen/GLTK med 3-6 3-6. En relativ jämn match där Ella hade en växel till att lägga i vid 3-3 i första set och 0-2 i andra set. Än en gång visar Ebba att hon utvecklats väldigt mycket sista månaderna och att hon nu är bland de bästa 11-åringarna i Göteborg trots ett år ung.  Det visade hon inte minst i semifinalen mot Lova Asp där Ebba även visade en stor mental styrka. Ebba är dock inte nöjd med att vara ikapp utan skall med hård och rätt träning försöka ta ytterligare ett steg inför kommande utomhussäsong.


Webdesign av Websoluto.se