2012-01-31 - Dubbla förluster

Det blev idag tyvärr dubbla förluster för Caijsa i Vänersborg. Först i singel mot Lettiskan Marija Ishanova med 2-6 1-6. Caijsa höll spelet väl uppe, men Marija var helt enkelt lite för stark.
I dubbel tillsammans med Vanessa Widell-Ersöz blev det förlust med 1-6, 2-6 mot paret Valeriya Kamenskaya Ryssland och Aleksandra Topalovic Storbrittanien. Caijsa och Vanessa kom inte alls upp i normal standard utan gjorde sin svagaste insatts tillsammans hittils. Nu gäller det i inne-SM i april att visa att man vill ge dubbeln en ärlig chans. Sammanfattningsvis skall Caijsa vara nöjd med sin internationella debut. Hon visade trots ett år ung att hon platsar bland alla dessa duktiga tennisspelare, och att hon verkligen var värd sitt "Wildcard".


Webdesign av Websoluto.se