Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2012-01-30 - Fantastisk vinst av Caijsa

Efter nästan 3 timmars tennisspel kunde Caijsa sträcka händerna mot skyn och skrika ut sin glädje att hon vunnit matchen. 7-5 6-7  (3-7) 6-2 säger en hel del om spänningen som fanns där hela tiden. Caijsa hade 1-0 i set, 5-2 i game och 40-0, men belgiskan gav aldrig upp och vände plötsligt matchen till 1-1 och 0-1. Caijsa var vid detta tillfälle mycket skakad och segern höll på att glida henne ut händerna. Vid detta tillfälle händer det som vi tar med oss från denna matchen. Wilda Hennemann visar varför hon heter det hon gör. Hon knyter näven likt Fredrik Lundgren i Gais och bestämmer sig för att vinna matchen. 4 game i rad spelar hon bländande tennis och det avgör sista set.

 


Webdesign av Websoluto.se