2012-01-26 - WildCard till Wilda!

Caijsa Wilda Hennemann har lyckats få ett Wildcard till Quality Hotel Open 2012.

Turneringen är den enda internationella FS12 turneringen i Sverige och spelas i Vänersborgmellan 27/1 - 5/2. Caijsas fina tennisresultat senaste tiden gör att hon blir den enda 11-åringen iSverige som blir direktkvalificerad till huvudtävlingen. Förutom de bästa 12-åringarna i Sverige deltaräven spelare från Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Lettland, Ryssland, Storbritannien, Luxemburg,Belgien, Schweiz och Rumänien. Givetvis kommer det bli mycket svårt att ta sig vidare från förstaomgången, men oavsett blir det en stor erfarenhet att ta med sig in i förhoppnings ett framgångsrikt 2012.

Första omgången spelas måndagen den 30 januari och spelschemat läggs ut kvällen före.


Webdesign av Websoluto.se